Payamlı İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:05
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza ulaşım servis ile sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://payamliilkokuluu.meb.k12.tr

Adres - PAYAMLI MAH. PAYAMLI SK. OKUL BLOK NO 44 İÇ KAPI NO 1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Suruç yolu üzerinde bulunmaktadır.

Ulaşım Servis ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 30 km